Archive for the ‘Lain-lain’ Category

Pemberitahuan !

Posted: February 12, 2013 in Lain-lain

Assalamualaikum.

Harap maaf. Buat masa ini, saya mungkin tidak tulis ‘post’ baru kerana kekangan masa. Jika ada dalam kalangan anda yang mahu membaca ‘post-post’ saya, bolehlah klik ke link berikut:

http://www.facebook.com/mohdhaziq.nazmi/notes.

Advertisements

Assalamualaikum!

Posted: November 27, 2011 in Lain-lain
Tags:

Err, sebenarnya aku tak ada apa-apa nak tulis buat masa ini. Maklumlah orang baru kat wordpress.com ni. Apa-apa pun, bagi sesiapa yang ada pengetahuan luas tentang benda ini, silalah beri tunjuk ajar. Sharing is caring. Tak lama lagi dapat la idea (InsyaAllah). Ok la, salam pertemuan buat semua. Assalamualaikum.